Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Προκριματικά παγκοσμίου κυπέλου

Επανερχόμαστε σήμερα στις προβλέψεις μας μετά απο την προηγούμενη εβδομάδα που δεν πήγε καλά-είναι η αλήθεια-αν και στη λογική των αγώνων είμασταν μέσα.Βέβαια διαλέξαμε συνειδητά, δύσκολα παιχνίδια και δύσκολα σημεία χωρίς αυτό όμως ν' αποτελεί δικαιολογία.Όμως αυτή είναι και ο στόχος αυτής της σελιδας,να κατανοεί την ουσία των παιχνιδιών και να επιλέγουμε μετά στο κατάλληλο και πιο συμφέρον σημείο.Φυσικά υπάρχει το ρίσκο σε όλα αυτά, αλλά όπως και οι αγώνες έτσι κι εδώ, χρειάζεται επιμονή,υπομονή και σίγουρα γνώση των συνθηκών που καθορίζουν ένα αποτέλεσμα.
Ωστόσο υπήρξαν και πολύ καλές επιτυχίες την Παρασκευή με το 5 στα 5  του POLIS αλλά και τη Δευτέρα με την πρόβλεψη του μπάσκετ....


Αδιάφορο λοιπόν το κουπόνι στην αρχή της εβδομάδας,κυρίως για τους ποδοσφαιρικούς αγωνες.Είχαμε μόνο λίγα φιλικά αλλά από σήμερα αρχίζουν σπουδαίοι αγώνες εθνικών ομάδων.Η αρχή γίνεται λοιπόν απ' τη Λατινική Αμερική και θα κορυφωθεί το σαββατοκύριακο και στην Ευρώπη.Ξεκινάμε....

                          ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΧΙΛΗ
Σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων που είναι και οι δύο οριακά στην πρόκριση για την ώρα.Ένα βαθμό είναι μπροστά η ΚΟΛΟΜΒΙΑ στην τέταρτη θέση και θα έχει και το προβάδισμα για τη νίκη.Σκληρή ομάδα όμως η ΧΙΛΗ θα δημιουργήσει προβλήματα.Γνώμη μου είναι πως θα γίνει κλειστό παιχνίδι.Με το ανάλογο ρίσκο λοιπόν θα προτείνω            ΣΥΝΟΛΟ ΤΕΡΜΑΤΩΝ  0-1.

                    ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ
Ανάλογο παιχνίδι κι εδώ με την ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ να έχει 20 βαθμούς και να είναι δεύτερη.Ο ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ έχει 17 και είναι τρίτο κι έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο ως τώρα.Θα τολμήσουμε όμως και θα ποντάρουμε στη νίκη της ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ.
   ΗΜ/ΤΕΛ      Χ/1

                            ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΠΕΡΟΥ
Καλύτερη ομάδα η Παραγουάη κυνηγάει κι αυτή το τρένο της πρόκρισης αλλά έχει μείνει λίγο πίσω με 15 βαθμούς και είναι έβδομη.Επιτακτική ανάγκη να κερδίσει.
   ΤΕΛ   1

                       ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Δεν χρειάζονται συστάσεις οι δύο ομάδες,είναι το απόλυτο ντέρμπυ της Λατινικής Αμερικής.Με 21 βαθμούς είναι πρώτη η ΒΡΑΖΙΛΙΑ,με 16 είναι έκτη η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ που ισοαθμεί με τη Χιλή.Με την ισοπαλία δε θα είναι κανείς δυσαρεστημένος αλλά η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ θα κυνηγήσει τη νίκη γιατί έχει μεινει πίσω.
     ΤΕΛ   Χ2 διπλή ευκαιρία.


                         ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΧΙΛΗ
              ΣΥΝΟΛΟ ΤΕΡΜΑΤΩΝ     0-1   (3,30)

                  ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ
                        ΗΜ/ΤΕΛ       Χ/1       (3,95)

                    ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΠΕΡΟΥ
                          ΤΕΛ    1  

                     ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
                         ΤΕΛ   1Χ Διπλή Ευκαιρία   (1,64)

Δύσκολα τα παιχνίδια ακόμα δυσκολότερα τα σημεία,το ξέρω...
Ότι και ν αποφασίσετε, ότι και να επιλέξετε εύχομαι καλή επιτυχία και καλά κέρδη....Τα λέμε αύριο!
Αντιδράσεις:

Comments System

Disqus Shortname