Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ EUROPA

Τελευταία παράσταση των ομάδων και για το Europa λοιπόν, γι' αυτό και θα το τιμήσουμε κι εμείς σήμερα με τις προβλέψεις μας. Ξεκινάμε με το ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ, ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον όμιλο όπου συμμετέχει κι ο ΠΑΟΚ. Πολύ
κοντά στην ισοπαλία προβλέπω την αναμέτρηση και μάλιστα σκοράροντας και οι δύο ομάδες. ΑΠΟΕΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κονταροχτυπιούνται για την πρώτη θέση του ομίλου, χωρίς το άγχος της πρόκρισης βέβαια.Πολύ πιθανή βρίσκω την ισοπαλία στο ημίχρονο.
 Πάμε Γερμανία στο ΜΑΙΝΤΖ-ΓΚΑΜΠΑΛΑ όπου ενδιαφέρον έχει μόνο η γερμανική ομάδα που θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει απ' το ημίχρονο. ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΑΝΣΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. αναμετρώνται στην Ουκρανία και οι Κόκκινοι Διάβολοι θέλουν τη νίκη επί της ήδη αποκλεισμένης ΖΟΡΙΑ, για να περάσουν σίγουρα στον επόμενο γύρο.Λογικά θα τα καταφέρει αλλά θα προτιμήσω τα 2-3 ΓΚΟΛ στην αναμέτρηση μια και είναι πολύ χαμηλή η απόδοσή του 2.
 Τέλος θα κλείσουμε για φέτος τις ευρωπαικές μονομαχίες στο ποδόσφαιρο απ την Αθήνα και το ματς ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΘΕΛΤΑ. Οι Ισπανοί καίγονται για τη νίκη απέναντι στον αδιάφορο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και ίσως τα καταφέρουν.Όμως θα προτιμήσω το UNDER γιατί οι Πράσινοι του Ουζουνίδη θα είναι πιο συντηρητικοί αμυντικά στην πρώτοι του ευρωπαϊκή βραδιά.

 Συνοπτικά λοιπόν έχουμε 

 1028.ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ) G (1,62) 
 2032.ΑΠΟΕΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΜΙΧ Χ (1,83) 
 2037.ΜΑΙΝΤΖ-ΓΚΑΜΠΑΛΑ ΗΜ/ΤΕΛ 1/1 (1,50)
 2043. ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΑΝΣΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ ΣΥΝ. ΤΕΡΜΑΤΩΝ 2-3 ΓΚΟΛ (1,78)
 2048.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΘΕΛΤΑ UNDER 2,5 (1,65)
Αντιδράσεις:

Comments System

Disqus Shortname