Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ... ΕΝΑΣ ΙΤΑΛΟΣ... ΕΝΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ...ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΑΛΛΟΙ

ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ... ΕΝΑΣ ΙΤΑΛΟΣ...
ΕΝΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ...ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΑΛΛΟΙ
Φυσικά δεν πρόκειται για κάποιο απ' τα γνωστά ανέκδοτα, αλλά για τα παιχνίδια που θ' ασχοληθούμε για σήμερα Τετάρτη,αφού έχουμε πλήρη αγωνιστική. Θα ξεκινήσουμε με τη χρονική τους σειρά και το παιχνίδι ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΡΙΟ ΑΒΕ.Τις πιθανότητες νίκης τις συγκεντρώνει η πρωτοπόρος ΜΠΕΝΦΙΚΑ, αλλά η απόδοση 1,20 είναι πράγματι ανέκδοτο.Η ΡΙΟ δεν είναι εύκολη αντίπαλος, μπορεί να κάνει ζημιά (το UNDER πιθανό) γι' αυτό θα επιλέξω τα 2-3 ΓΚΟΛ. Συνεχίζουμε με το ντέρμπι κορυφής απ' τη Γερμανία ΜΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΙΨΙΑ.Λογικά οι Βαυαροί θ' αποκαταστήσουν την τάξη και θα νικήσουν, όμως απέναντί τους θα έχουν μια καλή ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει κι έχει και ενθουσιασμό.Πιστεύω πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Σπουδαίο παιχνίδι και στην Ιταλία με την ΙΝΤΕΡ να φιλοξενεί τη ΛΑΤΣΙΟ.Και οι δύο προέρχονται από νίκες, παλεύουν για τις θέσεις που οδηγούν στο Champion League και θα γίνει μάχη.Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία του ημιχρόνου. Και πάμε στο πρώτο Γαλλικό παιχνίδι ΜΟΝΑΚΟ-ΚΑΕΝ.Πρέπει να ξεπεράσουν την ήττα απ΄τη Λυών οι Μονεγάσκοι και θα νικήσουν, ελπίζουμε απ' το ημίχρονο. Τέλος στο ματς ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΛΟΡΙΑΝ όπου η ΠΑΡΙ δεν αναμένεται ν' αντιμετωπίσει πρόβλημα για τη νίκη, θα ρισκάρουμε με OVER 3,5.
Έχουμε λοιπόν
1866.ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΡΙΟ ΑΒΕ ΣΥΝ. ΤΕΡΜΑΤΩΝ 2-3 ΓΚΟΛ (1,80) 1879. ΜΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΙΨΙΑ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ G (1,60) 1894.ΙΝΤΕΡ-ΛΑΤΣΙΟ ΗΜΙΧ Χ (2,08) 1895. ΜΟΝΑΚΟ-ΚΑΕΝ ΗΜ/ΤΕΛ 1/1 (1,67)
1902. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΛΟΡΙΑΝ OVER 3,5 (2,00) Αυτές είναι οι προβλέψεις μου για σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου...όπου έχουμε τη μεγαλύτερη νύχτα της χρονιάς.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους σ' ότι κι αν κάνουν κι ας ελπίσουμε όπως συμβαίνει και στα ανέκδοτα....να κερδίσει στο τέλος ο Έλληνας....δηλαδή όλοι ΕΜΕΙΣ!
Αντιδράσεις:

Comments System

Disqus Shortname