Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Και τώρα πρωτάθλημα

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Αφιερώνονται όλες οι ομάδες πια στα πρωταθλήματα τους μετά το γολγοθά των υποχρεώσεων τους στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.Υπάρχουν δυνατές κι αμφίρροπες αναμετρήσεις στο κουπόνι γι' αυτό ας ξεκινήσουμε.... Πρώτος αγώνας απ την Τουρκία με την πρωτοπόρο
ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ ν' αντιμετωπίζει την αδύναμη φέτος ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ. Ποντάρουμε στον 1. Συνεχίζουμε απ' την Γερμανία και το παιχνίδι ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΚΟΛΩΝΙΑ.Εδώ θα προτιμήσουμε το OVER. Πάμε Λονδίνο και το ματς ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΧΑΛ όπου θα στοιχηματίσουμε στη νίκη των σφυριών. Ας πάμε και στην Ισπανία στο παιχνίδι ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ.Η ομάδα του Σιμεόνε θα πρέπει να βρει τον εαυτό της σιγά σιγά αφού δε δείχνει σταθερότητα φέτος.Αντίθετα η ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ δείχνει καλό πρόσωπο, κυρίως επιθετικά.Θα προτιμήσω το OVER . Τελευταίο παιχνίδι που θα στοιχηματίσουμε για σήμερα το ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ-ΝΤΙΦΕΝΣΑ Ι ΧΟΥΣΤΙΘΙΑ για το πρωτάθλημα Αργεντινής.Το ποντάρισμά μας στους γηπεδούχους. Επομένως για το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου:
1377.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ ΤΕΛ 1 (1,70) 1422.ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΚΟΛΩΝΙΑ OVER 2,5 (1,65) 1477.ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΧΑΛ ΤΕΛ 1 (1,50) 1500.ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ OVER 2,5 (1,50) 1677.ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ-ΝΤΙΦΕΝΣΑ Ι ΧΟΥΣΤΙΘΙΑ ΤΕΛ 1 (1,63) Καλό Σαβ/κο να έχετε με πολλές επιτυχίες!
Αντιδράσεις:

Comments System

Disqus Shortname