Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Καλά Χριστούγεννα

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ,ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ....ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ. Στο πνεύμα των ημερών και το ποδοσφαιρικό κουπόνι, αφού απουσιάζουν τα μεγάλα πρωταθλήματα το Σαβ/κο.Έτσι κι εμείς με δυσκολία θα διαλέξουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό παιχνιδιών και για τις δύο μέρες. Με πρωτάθλημα Σκωτίας θα ξεκινήσουμε λοιπόν και το ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ-ΙΝΒΕΡΝΕΣ.Χαμηλή η απόδοση της νίκης των Προτεσταντών γι αυτό θα ποντάρουμε στο εξίσου πιθανό
OVER 2,5. ΧΑΜΙΛΤΟΝ-ΣΕΛΤΙΚ σ' ένα παρόμοιο ματς, όπου θα έχουν το πρώτο λόγο οι πρωτοπόροι.Εδώ περιμένουμε OVER 3,5. Στο πρωτάθλημα Τουρκίας περνάμε και το ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ, όπου θα ρισκάρουμε στη νίκη της ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ απ'το ημίχρονο. Η ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ είναι δεύτερη στο Ισραηλινό πρωτάθλημα και προσπαθεί να μείνει κοντά στην πρώτη ΧΑΠΟΕΛ.Αντίθετα η ΑΣΧΟΝΤ ταλαιπωρείται στις τελευταίες θέσεις.Θα προτείνω το OVER 2,5. Τέλος θα περάσουμε πάλι στην Τουρκία, στο παιχνίδι της ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ με την ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ.Κι εδώ νίκη του φαβορί απ' το ημίχρονο.
Τελικές μας προβλέψεις λοιπόν
2060.ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ-ΙΝΒΕΡΝΕΣ OVER 2,5 (1,65) 2061.ΧΑΜΙΛΤΟΝ-ΣΕΛΤΙΚ OVER 3,5 (2,10) 2089.ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ ΗΜ/ΤΕΛ 1/1 (1,55) 2090.ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΑΣΧΟΝΤ OVER 2,5 (1,75) 2110.ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ ΗΜ/ΤΕΛ 1/1 (2,00) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!
Αντιδράσεις:

Comments System

Disqus Shortname