Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

Γεια σας και Χρόνια Πολλά...
Μόνο η Αγγλία παίζει μπάλα αυτό το Σαβ/κο, καθώς σε όλα τ' άλλα πρωταθλήματα έχουμε διακοπή για την Πρωτοχρονιά. Ελπίζουμε κι εμείς μέσα απ' τα Βρετανικά γήπεδα να έχουμε την ευκαιρία για κάποιους προσοδοφόρους στοιχηματισμούς. Πρώτο μας παιχνίδι το ντέρμπι της Σκωτίας μεταξύ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ και ΣΕΛΤΙΚ.
Όσο κι αν η ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ δε μπορεί ακόμα -τουλάχιστον για φέτος-να κοιτάξει στα μάτια τους Κέλτες, θα προκαλέσει προβλήματα και δε θα 'ναι εύκολη αντίπαλος.2-3 ΓΚΟΛ το ποντάρισμά μας. Και περνάμε στην Premier League και την πρωτοπόρο ΤΣΕΛΣΙ που αντιμετωπίζει τη ΣΤΟΟΥΚ.Πιστεύω και θα ποντάρω στο σκοράρισμα και των δύο ομάδων. Στο καλύτερο παιχνίδι της ημέρας κονταροχτυπιούνται ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ.Θα ρισκάρουμε λίγο αλλά θα εμπιστευτούμε την ομάδα του ΚΛΟΠ. Τέλος για την Πρωτοχρονιά την Κυριακή θα διαλέξουμε το ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ όπου θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο. Επομένως για το τελευταίο στοιχηματισμό μας για αυτή τη χρονιά έχουμε:
715.ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ-ΣΕΛΤΙΚ ΣΥΝ.ΤΕΡΜΑΤΩΝ 2-3 ΓΚΟΛ (1,80) 723.ΤΣΕΛΣΙ- ΣΤΟΟΥΚ G (ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ) (2,05) 780.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ ΤΕΛ 1 (2,20) 786.ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΗΜΙΧ Χ (1,98) Αυτά για τις τελευταίο μας στοιχηματισμό για φέτος....
Σας ευχόμαστε όλοι εδώ στο BBGRE να έχετε μια πολύ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με πολλά κέρδη και ακόμη περισσότερη υγεία!
Αντιδράσεις:

Comments System

Disqus Shortname