Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ

Τελευταία αγωνιστική για τους ομίλους του Champions League με δύσκολα παιχνίδια,είτε γιατί είναι απρόβλεπτα, είτε γιατί έχει κριθεί η πρόκριση και είναι αδιάφορα, με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε πως θα κατέβουν οι ομάδες. Ξεκινάμε πάντως απ' το ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
παιχνίδι κρίσιμο μόνο για τους Τούρκους που θέλουν νίκη για να προκριθούν σίγουρα.Οι Ουκρανοί βέβαια, αν και είναι σίγουρα τελευταίοι δεν είναι σίγουρο ότι θα δώσουν το παιχνίδι.Πιστεύω ότι 2-3 ΓΚΟΛ καλύπτουν το στοιχηματισμό γι' αυτό το ματς. Πηγαίνουμε στο ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ένα αδιάφορο παιχνίδι που λογικά θα έχει γκολ γι' αυτό θα ποντάρω στο OVER 3,5. Για τον ίδιο όμιλο σ'ένα εξίσου αδιάφορο ματς, το ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΕΛΤΙΚ θα ποντάρουμε στη νίκη των Πολιτών απ' το ημίχρονο. Τέλος το ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ, ένα όχι τόσο αδιάφορο παιχνίδι μια και οι Γάλλοι θέλουν νίκη για να είναι πρώτοι αλλά και οι Βούλγαροι παλεύουν για την τρίτη θέση.Μας έχουν συνηθίσει σε πολλά γκολ οι δύο ομάδες κι ελπίζω να μη μας χαλάσουν και σήμερα το χατίρι.

 Για σήμερα Τρίτη λοιπόν

1924.ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΣΥΝ. ΤΕΡΜΑΤΩΝ 2-3 ΓΚΟΛ (1,70) 1925.ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ                                OVER 3,5 (1,88)
1927.ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΕΛΤΙΚ                                 ΗΜΙΧ/ΤΕΛ 1/1 (1,60) 
1928.ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ                     OVER 3,5 (2,00)

Αυτά για σήμερα...
Χρόνια Πολλά σε όσους κι όσες γιορτάζουν και ευχές για καλά κέρδη και καλή τύχη.!
Αντιδράσεις:

Comments System

Disqus Shortname