Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ...

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ...
Έτσι ξεκινούσε το τραγούδι του συμπαθέστατου ερμηνευτή Λουκιανού Καλαηδόνη κι αντικατοπτρίζει τέλεια την ατμόσφαιρα που επικρατούσε-κι επικρατεί μερικές φορές και σήμερα- τις Κυριακές κυρίως, που ήταν αφιερωμένες στη θέαση και στην ακρόαση ποδοσφαιρικών αγώνων.Ένας μικρός φόρος τιμής λοιπόν στη μνήμη του γνωστού συνθέτη και τραγουδιστή αποτελεί ο τίτλος  αλλά και η προβλέψεις της σημερινής μέρας.

Ας ξεκινήσουμε όμως απ' το πρωτάθλημα Γερμανίας και το παιχνίδι ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ όπου θα στοιχηματίσουμε στη νίκη των
γηπεδούχων.

Περνάμε στο ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ-ΜΟΡΤΟΝ για το Κύπελλο Σκωτίας όπου η διαφορά των δύο ομάδων μας επιτρέπει να ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων απ'το Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ.

Στην Ισπανία έχουμε το ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ, δύο παραγωγικότατες ομάδες που θα μας οδηγήσουν για να στοιχηματίσουμε στο OVER 2,5.

Μένουμε στο πρωτάθλημα Ισπανίας και το παιχνίδι ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΘΕΛΤΑ κι εδώ θα ρισκάρουμε λίγο στοιχηματίζοντας στη νίκη των πρωτευουσιάνων απ' το Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ.

Και θα κλείσουμε με πρωτάθλημα Γαλλίας και την αναμέτρηση ΝΑΝΤ-ΜΑΡΣΕΙΓ όπου πιστεύω σ'ένα κλειστό παιχνίδι και σε UNDER 2,5.

Για την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου έχουμε
1869.ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ
         ΤΕΛ  1     (2,30)
1874.ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ-ΜΟΡΤΟΝ
       ΗΜΙΧ/ΤΕΛ    1/1   (1,58)
1911.ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ
      OVER 2,5     (1,60)
1941.ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΘΕΛΤΑ
      ΗΜΙΧ/ΤΕΛ    1/1   (1,70)
1942.ΝΑΝΤ-ΜΑΡΣΕΙΓ
      ΝΑΝΤ-ΜΑΡΣΕΙΓ    (1,60)

Αυτά και για σήμερα...Να έχετε μια καλή Κυριακή με πολλή Τύχη!
Τέλος συζήτησης
Γράψτε ένα μήνυμα...
Αντιδράσεις:

Comments System

Disqus Shortname