Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
Απ' όλα έχει το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι πρωταθλήματα, κύπελλα, εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Ξεκινάμε με Bundesliga και το παιχνίδι ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ όπου θα ποντάρουμε
στη νίκη των γηπεδούχων.
 Ιταλικό κύπελλο στη συνέχεια με το ντέρμπι ΝΑΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. Πρώτο παιχνίδι 3-1 για τη Μεγάλη Κυρία, προβλέπω αρκετά γκολ και σ' αυτό το ματς.
 Κύπελλο και στη Πορτογαλία με πιο εύκολο παιχνίδι μια και στο ματς ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΕΣΤΟΡΙΛ υπερτερούν αγωνιστικά οι Αετοί. Είχαν κερδίσει και στο πρώτο παιχνίδι 2-1.Προβλέπω νίκη απ'το ημίχρονο.
 Περνάμε στο πρωτάθλημα Ισπανίας και στο παιχνίδι ΛΕΓΚΑΝΕΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. Δε χωράει αμφιβολία ότι είναι καλύτερη ομάδα η ΡΕΑΛ και λογικά θα κερδίσει απ' το Α' ημίχρονο.
 Τελευταίο παιχνίδι από Κύπελλο Ν.Αμερικής και το ματς ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ όπου θα προτιμήσουμε τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Επομένως:

890.ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ ΤΕΛ. 1 (1,65) 917.ΝΑΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ OVER 2,5 (1,60) 929.ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΕΣΤΟΡΙΛ ΗΜΙΧ/ΤΕΛ 1/1 (1,52) 930.ΛΕΓΚΑΝΕΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΗΜΙΧ/ΤΕΛ 2/2 (1,65) 937.ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ ΤΕΛ. 1 (1,50) Αυτά για σήμερα Τετάρτη 5 Απριλίου...
Να έχετε Τύχη και Επιτυχίες σε ότι κι αν κάνετε!
Αντιδράσεις:

Comments System

Disqus Shortname